Beskrivelse

Kunstmaling:
Mit navn er Jette og jeg er 47 år autodidakt kunstmaler. Jeg begyndte for ca. 17 år siden med at gå til maling ved en gammel kunstmaler, som selv havde lært at lave billeder på gammeldags facon. Der fik jeg min basis skole, lærte at tegne med blyant og kul, male med oliekridt og tørpastel. Efter en del år ved hende, fik jeg smag på at prøve lidt mere. Meldte mig på Randers kunstskole, hvor jeg har gennemført en del malerhold, b.la. farvelære og det abstrakte billed.

Nu maler jeg acryl på lærred, i rigtig mange forskellige stil arter, det naturalistiske og abstrakte med motiv fra naturen.

Derudover har jeg en del bestillinger fra folk, som gerne vil have et maleri af f.eks. deres hus, båd, have eller et maleri med bestemte farver eller stemning.

Da jeg spænder over mange forskellige stilarter, dækker jeg de flestes ønsker.

Blomsterdekorationer:

Jeg har i mange år gået til blomsterbinding hos en blomsterbinder, som lægger vægt på at bruge naturens materialer. Det bære mine dekorationer også præg af.

Jeg holder rigtig meget at at gå i naturen og samle ind til en flot dekoration. Den rå natur sat sammen med en smuk blomst er en unik sammensætning, man aldrig går forkert af. Jeg tager naturen til mig i alle mine sanser.

Jeg kan lave dekorationer på bestilling, til den næste fest, til hjemmet eller til en værtinde gave.

Hele min personlighed lægger jeg i
kunstmaleri –  blomster dekoration
Jeg tilbyder al kreativitet inden for de to grupper. Er god til at lytte til ønsker og opfylde dem efter dit valg. Jeg brænder for det kreative og samarbejdet mellem dig, der bestiller, og mig som udøver…


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/fruerlundhuset.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 3570