Maler kursus

Nu er det igen tid til at jeg åbner op for malerkursus. Fra 1. september kan man tilmelde sig til et 3½ times kursus, hvor jeg vil gennemgå farver, og give den viden jeg har omkring farvevalg til et maleri. Mange kan have svært ved at få begyndt og komme videre derfra. Jeg vil komme ind på, hvordan man starter, og hvordan man bygger op.

Kurset er for alle helt nybegynder og let  øvede.

Jeg har max 6 deltager afgangen,  så alle kan få noget ud af det. Man tilmelder sig ved at henvende sig på nedenstående tilmelding, eller ved at ringe på tlf.nr. 20898496. Jeg har ingen fast dag med kursus, finder et tidspunkt som kan passe dig/jer og mig både hverdag og weekend.

 

Pris incl. materiale (1 lærred + maling) Kr. 350,-

 

IMG_4383

 

 

 

 

  1. (required)
  2. (valid email required)
  3. (required)
  4. (required)
 

cforms contact form by delicious:days

Skriv et svar


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/fruerlundhuset.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 3570